Welpen

Welpen zijn jongens en meisjes tussen 7 en 11 jaar die avonturen beleven in Junglebook. Dit doen ze op vrijdagavond van 19.00u tot 21.00u en vanaf seizoen 2020/2021 ook op de zaterdag van 10.00u tot 12.00u! Welke dag komt jou het beste uit? Het is een avontuurlijk verhaal van Mowgli die opgroeit in de Jungle is de basis om de leukste dingen te doen: speurtochten, toneelspelen, muziek maken, sport en geheimschriften ontcijferen en nog veel meer.

P1000650

In de jungle van India groeit Mowgli op bij de wolven. Hij is nooit bang en begrijpt de talen van alle dieren. De wetten van de jungle kent hij allemaal. Alleen... Shere Khan, de tijger, trekt zich helemaal niets aan van deze wetten. Hij wacht zijn kans af om Mowgli te grijpen. Hij haatte deze mensenwelp. Op een dag heeft hij Mowgli te pakken. Net op dat moment komt Shanti aan met de ‘rode bloem’ en vlucht de grote en sterke tijger weg.

Shanti komt uit Haveli, het mensendorp aan de rand van de jungle. Na hun eerste ontmoeting is Shanti vaak in de jungle. Ze leert van Mowgli en Baloe één voor één de wetten van de jungle, het is als mens niet altijd makkelijk die te begrijpen. Mowgli leert haar alles wat hij weet, bijvoorbeeld hoe je in een boom klimt en hoe je dieren kan roepen. In de jungle maken Mowgli en Shanti van alles mee

Om herkenbaar te zijn dragen de leden van Scouting Angela een  Scouting uniform. Elke leeftijdsgroep heeft zijn eigen kleur uniform. De Welpen dragen een groene blouse.

Op Kamp!

De Welpen gaan elk jaar een keer op kamp. Dit is meestal van een zondag tot een vrijdag. Tijdens kamp is er een thema waarin leuke activiteiten worden gedaan met de hele groep. De kampen zijn voor de Welpen een grote belevenis. Een avontuur dat je nooit meer vergeet!